Водни Атракции

“СИВОН-С” АД

ВОДНИ АТРАКЦИИ

Водните удоволствия или екстрите на един басейн са изключително разнообразни, но общото между тях е, че правят изживяването още по-пълноценно и удоволствието – още по-голямо.

Устройство за плуване срещу течението

Монтирането на устройство за плуване срещу течението в басейна дава възможност малкият фамилен басейн да се превърне в басейн за плуване. Става дума за една или повече ориентируеми дюзи, заложени в една от стените на басейна. Регулирането на интензивността на водния поток осигурява нагаждането на дебита към всякакъв спортен капацитет.

Турбоджет /джакузи/

Независимо дали търсите начин да се отпуснете и да релаксирате или просто искате да прекарате приятно времето си с приятелите и семейството, турбоджета ще ви осигури такова място за почивка. Може да се изгради като част от басейна или да бъде със самостоятелна филтрация на водата.

Струйници

Като допълнение към вашия басейн. Освен удоволствието от гледката на падащата вода, силната водна струя прави невероятен масаж.

Водна гъба

Добавете още едно място за забавление към вашият басейн. Всички обичат да се крият зад водната завеса.

Пързалка „Змия”
Водна пързалка във формата на октопод
Пързалка „Октопод”
Водна завеса
Пързалка „Дъга”
Струйник „Делфин”

Списъкът на екстрите към басейните би бил непълен, ако не споменем голямото разнообразие от приспособления за изкуствено създаване на вълни, трамплини и много други.